Kamagra Zselé meddig hat

Szeretne egy egyszerűen alkalmazható, hosszan ható, és megbízható potencianövelő gyógyszert szedni? A Kamagra zselé egy megfizethető választás azoknak a férfiaknak, akik merevedési problémákkal küzdenek, vagy csak szeretnék a lehető legjobb teljesítményt nyújtani az ágyban, esetleg több partnerük is van, így szükségük van egy kis extra segítségre! A gyógyszerrel 4-6 órán keresztül erős erekciója lesz, bármikor, amikor szexelni akar. A hatóanyag megbízható, szinte minden férfinál remekük működik, jól tolerálható, illetve nem okoz hozzászokást és függőséget sem! Hosszú távon keresztül is biztonsággal alkalmazhatja, de ha csak alkalmanként nyúlna a zseléhez, akkor is a legjobb szexuális élményekre számíthat!

Érdeklik a részletek? Olvassa el következő cikkünket, melyből megtudhatja, hogy a Kamagra zselé meddig hat, hogyan fokozhatja hatását, illetve mit kerüljön el, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a gyógyszerből!

A Kamagra zselé hatásmechanizmusa

A Kamagra zselé 100 mg szildenafilt tartalmaz, mely egy 5-ös típusú foszfodiészteráz (PDE5) inhibitor. Ez a hatóanyag a pénisz erekciós szövetére hat, és fokozza a véráramlást a péniszbe, ami az erekció kialakulásához szükséges. A folyamat a következő: a szexuális stimuláció során nitrogén-monoxid szabadul fel a pénisz merevedési szövetében, amely aktiválja a guanilát-cikláz enzimet. Ez az enzim növeli a ciklikus guanozin-monofoszfát (cGMP) nevű vegyi anyag szintjét, amely ellazítja a pénisz ereit, és lehetővé teszi, hogy a vér kitöltse a barlangos testet a péniszben, mely erekciót okoz. Egy másik enzim, az 5-ös típusú foszfodiészteráz (PDE5) lebontja a cGMP-t, megakadályozva a véráramlást a péniszbe, ami az erekció elvesztését okozza. A Kamagra zselében található szildenafil gátolja a PDE5 hatását, amely megoldja a merevedési zavart azáltal, hogy lehetővé teszi a szexuális stimuláció természetes folyamatának, hogy aktiválja a cGMP mechanizmust az erekció eléréséhez és fenntartásához. 

A Kamagra Oral Jelly gyorsabban hat, mint a tabletta formájában, mivel gyorsabban szívódik fel a vérbe, és 15-20, de legfeljebb 40 perc alatt hat. Az, hogy a Kamagra zselé meddig hat, sok részlettől függ, melyet később tárgyalun, de átlagban 4-6, de egyeseknél 8 órás hatást biztosít. Természetesen a gyógyszer csak akkor működik, ha szexuális izgalomba kerül, így nem lesz 4-6 órás merevedése. 

A Kamagra zselé alkalmazása

A zselé fogyasztásához fel kell vágnia és fel kell nyitnia a tasakot, és közvetlenül a szájába kell tennie. A zselé magától feloldódik a szájban, és még vizet sem kell inni rá (de megteheti, ha szeretné). Egy tasakban a maximális 100 mg hatóanyagot találja meg, mely a maximális dózis nem mindig szükséges. Ha például csak a szexuális teljesítmény fokozására használná, vagy a 100 mg kellemetlen mellékhatásokat okoz, a 25-50 mg elegendő adag. Ilyen esetben a Kamagra zselét el tudja felezni vagy negyedelni, bár ez kissé nehézkes lehet és a higiénikus tárolás sem mindig megoldható. Érdemes a tablettás vagy pezsgőtablettás változatot kipróbálni, ha nem a maximális dózist venné be. Ha mégis a zselés változatot akarja használni, próbálja meg a tasak felét kinyomni, a maradékot a tasakban hagyni, lezárni és hűtőben tárolni. 

Mitől függ az, hogy a Kamagra zselé meddig hat?

Számos tényező befolyásolhatja, hogy a Kamagra milyen gyorsan és mértékben fejti ki hatását, miután bevette. Íme néhány tipp, amelyek segíthetnek, hogy a gyógyszer erősebben és tovább hasson.

  1. Kerülje az alkoholfogyasztást

Míg mértékkel biztonságos alkoholt fogyasztani Kamagra zselével, az ivás megnehezítheti az erekciót. Az alkohol egy depresszáns, amely a szervezet számos különböző rendszerére hatással van, beleértve azokat is, amelyek részt vesznek az erekció kialakulásában, és ronthatja az merevedési zavar tüneteit. A krónikus erős ivás károsítja a májat, a szívet és az idegeket, valamint csökkenti a tesztoszteronszintet – mindez merevedési zavarhoz vezethet, és megnehezíti a Kamagra zselé kívánt hatásásának elérését.

2. Javítsa általános egészségi állapotát

A Kamagra akkor működik a legjobban, ha egészséges vagy. Az egészséges test – különösen az egészséges szív – a legjobb eszköz a merevedési zavar leküzdésében. Mivel az erekcióhoz jó véráramlás szükséges, minden, ami akadályozza a véráramlást, megnehezíti az erekció elérését, és ez még akkor is igaz, ha Kamagrát szed. A keményebb, erősebb erekció elérésének legjobb módja a véráramlás és a vérnyomás javítása, valamint az egészséges hormonszint fenntartása. Ilyenek például a rendszeres mozgás, túlsúly leadása, dohányzás felfüggesztése, és egészséges étkezés. 

3. Várja ki, amíg a gyógyszer kiváltja a megfelelő hatást

Ugyan a zselé gyorsan működik, ez változó lehet mindenkinél, mivel minden ember szervezete kissé eltérő módon működik. Első alkalommal várjon legalább 1 órát a bevétel után, és a továbbiakban fokozatosan csökkentse a várakozási időt, hogy kitapasztalja, Önnek mennyi az a minimum idő, mely szükséges a teljes aktivitás megjelenéséhez. 

Eredeti Kamagra zselé rendelés online vagy telefonon

Kényelmesen akar online Kamagra zselét rendelni egy megbízható, évek óta működő cégtől? Jó helyen jár! Nálunk a Kamagra zselé azonnal megrendelhető, nemcsak online, de telefonon is! Cégünk közvetlenül az Ajanta Pharmától, azaz a gyártó cégtől vásárolja a gyógyszereket, melyek így biztonságosan és hatékonyak! A Kamagra zselé erős és tartós erekciót biztosít bárki számára – szedheti merevedési problémák esetén, hogy újra a legjobb teljesítményét nyújthassa, de akkor is, ha merevedésével nincs problémája, de szeretné teljesítményét tovább fokozni!

A Kamagra zselét tőlünk vény nélkül, gyors, akár aznapi szállítással, de maximum két napos szállítással vásárolhatja meg, diszkrét kézbesítéssel és számos szállítási móddal! Ezen felül nálunk minden vásárlónak automatikusan pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk, mely lehetővé teszi az eredetileg vásárolt gyógyszer teljes árának levásárlását vagy visszaigénylését, ha a gyógyszer nem működik megfelelően. Felhívjuk figyelmét, hogy ilyen előfordul egyeseknél, de ekkor sincs gond! Nálunk egyéb potencianövelők is elérhetők más hatóanyaggal, mint a Cialis.

Kérdés vagy probléma esetén keresse fel ügyfélszolgálatunkat, ha pedig máris rendelne, ne habozzon!