Kamagra zselé rendelés

1. Cégszerű hivatalos működés

Az eredeti termékeket forgalmazó webáruházak ismertető jele a következők: hazai vagy külföldi székhely, cégnév, adószám, cégjegyzékszám, különféle elérhetőségek, telefon, ügyfélszolgálat, e-mail cím. Ha ezek, amiket felsoroltunk hiányoznak, illetve nem talál információt a termék árusítójáról, forgalmazójáról, az rossz jel, mert akkor arra kell gyanakodni, hogy hamisítóval áll szembe, ezért jó messzire el kell kerülni azt a webáruházat. A hamisítók webáruházain általában csak egy üzenetküldő űrlap található adatok, információk nélkül.

2. Vásárlói kommentek olvasgatása

Mielőtt rábólintana valamelyik webshopra és termékeire, nem árt, ha elolvassa a róla íródott hozzászólásokat, hogy akik már jártak ott és vásároltak, azoknak mi a véleményük, elégedettek voltak-e vele. Ezt mindenképpen tegye meg, hogy Ön is jobban lássa azt, hogy valóban érdemes arra a készítményre fecsérelni a pénzét, vagy jobban jár, ha inkább másik online boltot keres, mert a sok negatív kritika által nem eredeti webshopra lehet gondolni. A google-be be kell írnia, hogy kamagra zselé rendelés vélemények vagy vásárlás vélemények és már fel is dobja a találatok listáját.
Nagyon vigyázzon! Csak olyan fórumon olvasgasson, valamint csak azt vegye figyelembe, ahol nem lehet terméket eladni és forgalmazni. Ha a webáruházban olvasgat véleményeket, ahol árusítják a készítményeket, onnan nagyon könnyen kitörölheti a forgalmazó a negatív hozzászólásokat, így csak a pozitívak maradnak meg, ami nem azt fogja tükrözni, amilyen termékeket valójában kiadnak a kezeik közül.

Kamagra Zselé vélemények
Kamagra vásárlás

3. Szöveges tartalom koppintása

A hamis forgalmazókat ezek alapján lehet megkülönböztetni a leginkább. Miért? A csalók nem maguk írják a szövegeiket, vagyis máshonnan lopják el, amit a saját hamis online patikájuk oldalán hasznosítanak. Nem pocsékolják erre az idejüket, inkább máshonnan koppintják le. Azt gondoljuk, hogy ezt nem kell magyarázni, hogy bűncselekmény és a szerzői jogok megsértése. Akik valós forgalmazók és eredeti termékeket árulnak, azok nyilvánvalóan nem kockáztatja meg azt, hogy ilyen hibát elkövessenek. 

Mielőtt vásárolna ellenőrizze inkább le 10 másodperc alatt, hogy eredeti vagy hamis webáruházba tévedt be. Hogyan? Nagyon egyszerű, van egy program, a neve: www.copyscape.com egy másik ablakban meg nyissa meg azon terméket, amit szeretne megnézni, hogy eredeti-e. A kívánt termékbe, pl. Kamagra Gold, kattintson bele, ezután az URL kimásolja, ami ez:  www.domainnév.hu/…/…./ és a copycspape nevű programba már csak be kell illesztenie. Ezután azonnal ki is dobja azt, hogy bárhonnan az internetről lopott e a szöveges tartalom, avagy nincs egyezés, ekkor nincs szerzői jogsértés, így valószínűleg ezzel nincs gond.

 

4. Bújtatott domain név

Ha az adott webáruháznak furcsa végződései vannak, amik nem általánosak, akkor valószínűbb az, hogy csalókkal áll szemben! Ha ezeket látja, akkor kerülje el: .cc, .to. A hiteles végződések pedig a következők: .com, .hu, .info, .eu. Csak olyan webshopból rendeljen, ahol ezen utóbbi végződéseket lát. A többi furcsa domain név végződések (.to, .cc) a hatóságok által sem lehet eltávolítani, megszüntetni a weboldalt, így ezekkel kapcsolatban biztos lehet abban, hogy illegális webpatikában tartózkodik.

Kamagra rendelés olcsón
Kamagra árak

5. Gyanúsan olcsó termékek

Ha nagyon olcsónak találja a készítményt, ami piaci ár alatt van, akkor ne várja azt, hogy eredeti készítményt fog kapni, mert valószínűbb az, hogy a csalók szeretnék csak bevonzani Önt a hihetetlen kedvező áraikkal. Sokan sajnos be is dőlnek ennek, mert azt keresik, hogy minél olcsóbban érjék el a kívánt terméket, de ez sokszor rossz döntés, ha gyógyszerekről beszélünk, aminél meg kell gondolnia, hogy honnan szerzi be, nehogy ártson az egészségének. Tehát nézzen szét az interneten, hogy hol, mennyiért tudja megvásárolni azt a készítményt, amit szeretne, és a “nagyon” olcsón árult gyógyszereket inkább kerülje el, mert a valószínűsége óriási annak, hogy nem eredeti.

6. Összecsapott szöveg, illetve sok hiba

Ha nagyon összekuszált, és értelmetlenül megfogalmazott szöveg, az már egy intő jel lehet arra, hogy gondoljuk, hogy azt a webáruházat hamisítók irányítják, és hamis terméket forgalmaznak. Sokszor azért tűnik összecsapottnak, mert értelmetlen a szöveg, ami le van írva, ez nem másért lehet, mint azért, mert a szövegeket fordítóprogrammal fordítják le, ezáltal rengeteg nyelvtani hiba van a szövegben, ami le van írva a weboldalukra. Akik tényleg eredeti terméket árusítanak, azok nem követnek el ekkora hibákat, hanem szépen és precízen fog kinézni az oldaluk, ahol értelmesen és magyarul van megfogalmazva az iromány.

Kamagra szöveg
Kamagra kiszállítás

7. Termék ellenőrzése

Mikor a futár megérkezik e csomagjával nézze meg, hogy az tényleg bontatlan-e, a készítmény tényleg úgy néz ki, mint amit megrendelt. Érdemes megnézni a gravírozást, illetve a feliratokat a pirulán. Keressen gyártási számot és gyártási vagy lejárati dátumot. Ha a gyógyszer fel van bontva, vagy meg van sérülve a csomagolása, akkor lehet, hogy hamisítványról van szó, amit inkább ne szedjen be, mert veszélyes lehet az egészségére nézve.

8. CSAK UTánvétes fizetés

Ez általában a külföldi oldalaknál van így, hogy előre kell fizetni bankkártyával. Inkább ne vásároljon ezen okból külföldi webáruházban, mert tapasztalatok szerint, ha Ön kifizeti a terméket semmit sem küldenek helyette. A készítmény amit Ön megrendelt és nagyon várt soha nem fog megérkezni. Ekkor rá foghatják arra, hogy a vámon megfogták a csomagot, így nem az Ő hibájuk, így mossák kezeiket. Önnek viszont vékonyabb lesz a pénztárcája, mert azt elbukta, és nem látja többet azt a pénzt, amit kifizetett nekik. Tehát csak olyan webshopból rendeljen, ahol lehetséges az utánvétes fizetés, mert ebben az esetben biztosan kézhez kerül a készítménye.

Kamagra utánvéttel
Kamagra zselé vásárlás pénzvisszafizetési garanciával

9. Pénzvisszafizetési garancia

Az eredeti webáruház megkülönböztetője, ha van pénzvisszafizetési garancia, ami lehetőségként szolgál annak, akinek nem hatott a készítmény és vissza szeretné küldeni. Ha csalók által üzemeltetett webshopról van szó, akkor ott ezen lehetőség fel van tüntetve talán, de nem lehet vele élni, így Ön kifizeti neki a terméket, és nyilván nem is fog hatni a hamisított készítmény. Ön nem fogja tudni visszaküldeni nekik, hiszen ez volt a céljuk, hogy megvegye, így az Ők profitját növelte, Önnek pedig kevesebb lett a pénze.