Kamagra Zselé alkohol

Kamagra Zselé megvásárlásán gondolkozik, de még sosem próbált semmilyen potenciafokozót? Akkor jó helyen jár! Cikkünkből minden hasznos tudnivalót megtudhat, amit a potencianövelőkről tudni érdemes. Milyen a Kamagra Zselé alkohollal együtt elfogyasztva, hogyan kell használni, hogy kihozza a maximumot a termékből, a termék pedig Önből? Mi segítünk!

Mi is az a Kamagra Zselé?

A Kamagra Zselé egy potenciafokozó szer, ami olyan férfiaknak készült, akiknek problémája van a merevedés elérésével és annak megtartásával. Ugyan legfőképp e zavarral rendelkezők használják, egészséges férfiak is bátran alkalmazhatják, ha fel szeretnék dobni a szeretkezéseket partnerükkel. Nem okoz hozzászokást és rendkívül gyorsan kifejti hatását. Legfőbb összetevője a Sildenafil, amely a péniszben megtalálható simaizmokat lazítja el, ezáltal pedig a péniszbe több vér tud áramlani. Ez tartós merevedést okoz, amely természetesen csak szexuális ingerlés hatására lép életbe. Miért hat olyan gyorsan? Mert szájon át alkalmazva egyből fel tud szívódni a nyálkahártyából.

Kamagra Zselé alkalmazása alkohol nélkül

Amennyiben Ön még kezdő a potenciafokozó használók körében, nem szükséges napi 1 egész tasakot beszednie, elég egy fél, már az is valószínűleg tökéletesen kifejti a hatását. Amennyiben nem szeretné felezni a szemeket, bátran vegyen be egy egészet, de a napi 1 tasakot ne lépje át! A legjobb hatás elérése érdekében a tasakot negyedórával az aktus előtt vegye be úgy, hogy feloldja egy pohár vízben. Ne energiaitalban vagy alkoholban tegye ezt. Az alkalmazás másik módja lehet még, ha közvetlen a nyelve alá önti be a szert, melyet fél percig ott tart. Hatása akár 4 órán keresztül is tarthat, melynek csúcspontját 1 órával a bevétel után éri el. 

Kamagra Zselé alkohollal együtt

A Kamagra Zselét alkohollal párosítani, rendszeresen fogyasztani vagy ebben feloldani erősen ellenjavallt. A rendszeres alkoholfogyasztás önmagában sem egészséges, de ezt a kettőt vegyítve nem csak az egészségét károsítja a fellépő, kellemetlen mellékhatásokkal, de a termék is veszít hatásosságából. Mivel az alkohol hatására az erek falai kitágulnak, a pénisze kevésbé lesz merev. Biztosan érezte már, hogy egy átbulizott este után nem teljesít olyan jól az ágyban, mint amikor teljesen józan. Ez az értágító hatás miatt van. Legyen egészséges vagy merevedési zavarral küzdő férfi, az alkohol semmiképp nem fog segíteni az ágyban. Amennyiben le tud mondani az alkoholról, tegye azt meg, így elérve a lehető legjobb hatást, amit hosszútávú mellékhatások nélkül élvezhet Ön és partnere.

Kamagra Zselé alkohol mellett lévő mellékhatásai

Mivel a termékeknek alapvetően is vannak rövid ideig tartó mellékhatásai, ezért az alkohollal ezek csak hosszabb ideig tartanak, esetleg olyanok is jelentkeznek, amik alkohol nélkül nem jelentkeznének. Ilyen például az erős fejfájás, hányás, erős szédülés, fáradékonyság vagy álmatlanság, hangulatingadozás, reflexek romlása, stb. 

Kis mennyiségű alkohol fogyasztható bátran a termék szedését követően is (nem közvetlen együtt alkalmazva). Ez nagyjából 0,5 ezrelék alatt van. Ez a mennyiség még nem befolyásolja a Kamagra Zselét. Ennél magasabb számok esetében már érzékelhető a romlása és a mellékhatások is megjelennek. Tehát a Kamagra Zselé alkohollal párosítva nem a legjobb megoldás, kivéve, ha tudja tartani a mértéket.

Mely italt részesítse előnyben

Mint ahogy már olvashatta, a legjobb az, ha inkább nem fogyaszt a gyógyszer mellett szeszes italt annak érdekében, hogy megfelelően hasson, de ha nem bírná ki, akkor mérsékelt mennyiséget meg ihat belőle. Leginkább a nagyon tömény italok, mint a vodka vagy wiskey kerülendőek, mert ezen italok még inkább csökkentik a termék hatásosságát, arról nem is beszélve, hogy részeg is lehet tőlük, ami még inkább lerontja a teljesítményét mint sem javítani. Természetesen a nagy mennyiségű sör és bor is képes erre, ezért ajánljuk, hogy ezen italokból maximum 1-1 pohárral fogyasszon, többet ne a gyógyszer hatásának érdekében.

Weboldalunkról teljes biztonsággal rendelhet, 100% eredeti terméket kap készhez kedvező árakon. Emellett pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk minden termékünkre! Recept és sorban állás nélkül adhatja le rendelését, teljesen diszkréten. Csupán egy email címre vagy egy telefonszámra lesz szükségünk, és mi máris küldjük a megrendelt termékét. Budapesti rendelést követően, amennyiben azt 16 óra előtt adta le, már aznap Önnél lesz a termék, hogy partnerével kiélvezhessék egymást. Vidékieknek sem kell aggódni! Mindössze 1-2 munkanapot vesz igénybe a kiszállítás! Bármilyen kérdés esetén keresse fel ügyfélszolgálatunkat, örömmel segítünk!

Figyelem! Fontos, hogy szem előtt tartsa, mennyire sok csaló van, akik a termékeket hamisítják, rendkívül alacsony árakkal próbálják az ártatlan embereket magukhoz csalogatni, hogy rendeljenek! Összeállításunkból megtudhatja, hogyan ismerheti és kerülheti el őket!